Trött tjej!

Supertrött tjeja här!  Sitter just nu i soffan och chillar ;) Har fixat klart plugget och ska ta och käka nudlar snart! Sjukt så underbart gott det kan vara!^^
Skolan var helt okeej idag! Började sent och hade Matte + Svenska! Ganska chill lektioner, gjorde typ inget på svenskan, facebook och snackade med folk typ^^
Istället för att käka nån gryta i skolan så drog jag och Micha te donken!!  Gott som fasen :) Var tänkt att vi skulle på räknestugan, men han inte tbx så satt i cafeterian och "gjorde fysik" (a)
Skulle ju ha någon uppsats sak på Spanskan som läraren hade förklarat som ett "prov"  men nae, jag som hade förberätt och köttat spanska kvällen innan blev rätt så sur när hon gick runt och hjälpte till och man fick använda datan FAIL!! Störd lärare......??
Tog iallafall 15.43 tåget hem och träffade bästa kusin Criick på tåget^^ Gjorde väntan på bussen bättre :)
Blev inget klass picknick för mig och Felicia imorgon :( Kan inte komma hem....tråååk!
Blir vell chilla hemma med henne istället!
Men...Nudlar here I come!!
Duktig kille...tur för er att han gick vidare ;)

överleva?

Sitter på spanskan och försöker överleva! Hatart....urs fy och blä.....just nu ska vi fråga varandra hur vi bor, Catrine håller på att förklara sitt hus in i minsta detalj! hehe....slutar om 30 min.....suck!!

Fira kusse!

Drar snart bort till Annika och Juan för att fira min fina kusin Rickard :)<3
Blir nog trevligt, kanske blir att träffa Felicia sen och plugga^^ Annars blire plugg här hemma!

kyssen<3



Shopping!

....I Linköping med mammi och bror :)  Hittade lite saker faktiskt^^
En asball blus från BikBok
Grymaa skor från Din Sko
Poncho från Gina
Skit nöjd med köpen!! :)      Älskart!


Just nu sitter jag och kollar Mamma Mia med mammi, sen blire New Moon också^^ 
Imorgon blire fira kusse ;)
Pussss

Dåliga bilder på 2 av plaggen från nätet, men kommer andra ;)


Saturday

Så himla skönt med Sovmorgon, vaknade i panik vid kvart i 6 och trodde jag skulle gå upp! Men som tur var kom jag ju på att det va lördag^^  Sen sov jag som en stock till 11! Sköööönt ;)
Kul kväll med Felicia här igår kväll ;D  Himla kul!<3
Idag blire snart att dra te Ikano/Ikea med familjen, nya skor står på listan! Lite annat kanske det blir med^^ Får se :)
Pöss<3

It's Friday night

Äntligen!  Har varit sjukt trött den här veckan,ändå har jag haft kramp i magen varje dag av skratt!  Kul vecka trots allt :D
Dock finns det inget skönare en att sätta sig på tåget hem på fredagen^^ Dagen i skolan var rätt okeej, Samhäll, Kemi och Fysik! Labb vecka,tycker inte om labb, men var faktiskt helt okej (:
Denna fredag kommer, inte helt ovanligt, spenderas med min älskade bäste vän Felicia Fingal :D  Hon kommer vell snart, sen ska vi dra te brasken och inhandla mummsiga saker! Sen blire fredags chill....<3
Bjuder på lite bilder....kyssen<3

Time fore schooool!

Fredag,woho!!  Sö himla skönt^^ Fast har labb vecka,tycker inte om att labba xd men får vell gå.... ;)
Ska snart dra mig te bussen med Felicia!
Pöss<3

Färdigpluggat....

Är igentligen inte klar med Ma + Fy men fattar inget så här sent!  Känner mig korkad,men aa ^^xd   måste hitta mer tid till de 2 ämnena,dom är defenitit de största,eller ed med mest att göra i kan jag säga!

Soorrryy!

Riktig dålig uppdatering,men har fan inte pallat eller haft till asså!  Men ska bättra mig...^^
Skolan idag var rätt okej! Hade Matte och Svenska garvade som fan!  Har saknat Felicia när hon har varit sjuk! :O  Men det va askul att ses,på svenskan satt vi mest och skratta åt allt! ;D
Stannade som vanligt kvar och väntade på helvete spanskan,hade förhör! Gick vell sådär,hoppas på bra resultat :)
Felicia kom precis hit,pluggdags! Blir mycket roligare att lugga tsm ;D
Baybay<3
2 bilder från Svenskan...<3
hahhahahhahhaha

Sunday!

Dålig uppdatering, I know, men har inte haft tid faktiskt!

Börjar vell med i fredags då: Gick upp kvar över 3 på morgonen och gjorde iordning mig och sen åkte vi vid halv 5 typ,stannade och fikade halvvägs och var sedan framme i Ullared vid halv 8! Fattar inte varför vi alla år ska åka så förbannat tidigt, trots att vi vet att vi alltid får stå ute i kön och frysa i en halvtimme! Fail... men hittade en hel del fynd faktiskt! Höga jeansshorts, massa skivor(med bla. Veronica Maggio!!) filmer, smycken, smink, unedrkläder, vit trekvarts ärmad tröja(som jag har letat efter) och lite småsaker!  Dessutom köpte mamma massa julklappar till mig,så jag vet allt jag ska få! :)  Hehe,kommer bla. får en klocka som är asball, kläder, film ,bok och 3 skivor^^ Najs....var hemma vid halv 4 typ och var hemma i Norsa vid 6 typ!
I lördags fixade jag hemma och sen mötte jag Bästa Felicia vid brasken och sen hem till mig ;D  Kan bara säga att "Schweppes American Ginger Ale" är godast ever! Grym^^ Haha men chillade lite och kollade på film och så^^
Idag har jag absolut inte gjort något vettigt,förutom för 2 h sen när jag kom på att "Oj,jag har ju läxor" xd  Så har suttit med dom ett tag nu och så!  Annars har min dag gått åt till tv:n och film typ! (a)  Men ganska skönt faktiskt!

trööötttttt...

Trött tjeja!  Gick ju upp kvart över 3 imorse :O  För att va i Ullared när det öppnar!  Snacka om att jag är trött som fan.....men det va helt klart värt det!  Gjort en massa fynd ;D
Felicia gick hem för en stund sen,kollade på "Män Som Hatar Kvinnor"  sjuuukt bra bok,filmen var inte bättre en boken^^men höll helt klart vad jag hade förväntat mig! Trots en del sjuka scener!
Mer uppdatering kommer imorgon ;)  pallar inte nu!
Pösss<3

Yeah!

Ganska seg dag i skolan!  Fast funkar ändå^^
Blev ganska irriterad när vi satt(som vanligt) och väntade på att spanskan ska börja med Cathrine men sen när den väl börjar så har vi 5 min spanska sen slutar vi!  Snacka om irriterad kunde fan slutat vid 12! Fail....

Kom ju dock hem tidigare så var ganska okej^^ 
Sitter just nu hos mormor och morfar,ska strax äta! Sen imorgon bär det av til Ullared med mammi och mormor! ;D  Älskart,man måste ju liksom åka dit!  Hoppas på att hitta några fynd!^^

Men hörs kanske imorgon....pöss<3



damn you're so fine!

Trööööött tjeja här!
Hagaborg hela dagen i skolan,det va kul faktiskt^^ fast när vi var ute i blåsten och regnet var det vell ingen höjdare xd  men helt ok :)
Hade ingen Historia på eftermiddagen så drog hem efter lunch och prisutdelningen :)  ganska chill!
Somnade på soffan när jag kom hem,rätt skönt tills mammi väckte mig med den överba ursäkten att " du kommer inte sova inatt ifall du sover nu"   yey! skit nice verkligen ;)
Aja....Felicia kom hit vid halv 6 typ och chillade och gjorde läxor! Eller vi garvade mest^^  men lite fick vi gjort iallafall!    Fattar dock inte sista Fysikuppgifterna som jag måste lämna in imorgon eftersom jag ska va ledig på Fredag....yey typ!  Men Cathrine och jag ska försöka sammarbeta oss fram till svar imorgon i skolan!  Får ju sitta och vänta i 3 timmar på att Spanskan ska börja, medans alla får gå hem!  Tror vi hinner ;)
Pallar inte ladda upp bild,är sjukt trött,ska fan lägga mig snart!
Aja....hare bra!<3

Homeworks....!

Jaa det kommer jag ägna min kväll åt typ!  Fast tror de flesta går rätt fort att göra.....förhoppningsvis! Allt har en tendens att bli tvärt om när man tänker så! Så det kommer ta superlång tid ;)
Skolan var väll helt okeej^^  Killen från San Francisco som ska plugga ett år på Haga var på engelskan och pratade om USA och California och sådär....superskön snubbe asså^^
Trodde dock inte jag skulle överleva Spanskan,höll på att somna!
Fast nu sitter jag ju här,ska igentligen göra läxor men tycks alltid fastna här!  Imorgon är det Hagaborg,kan bli kul om det är en bra grupp!  Lagen blir blandade mellan både 1, 2 och 3 men man skulle tydligen komma med minst 1 från sin klass så....det kan funka :)
Jag och Felicia ska bara lyckas hitta ett sätt att ta oss ut till Stadium Arenan...hmm jaa! Lyckat....
Min kväll

.....

Sitter på Spanskan och ska försöka överleva den sista timmen för idag!
Är sjukt hungrig,känns väll sådär att man har 40 minuters hemresa sen också!  Aja,tror jag klarar mig!

måndag.....

YoYo!
Håltimme i skolan yey!! :)
Chillar med datan i cafeterian^^  chillll.........!
Förhoppninsvis slutar vi tidigare än 5 idag med.....= bra dag! ;)
!<3

!

Trevlig fredagskväll med Felicia igår ;D Såg på Johan Falk och chillade!<3
Nu ska jag dra mig bort mon kussarna! Stannar nog där hela kvällen tror jag!
Pöss<3
dagens....

At school

Sitter och chillar i skolan med Felicia :)  Börjar 20 i 10 med samhäll,sen blire Kemi och fysik resten av dagen ;)


Kände dig för länge sen,det va säkert längre än...

Denna dagen var också avslutad nudå!  Skönt,för humöret har inte varit på topp.
Började 9.40 idag,så lite sovmorgon fick jag iallafall. Dock fick jag stå och frysa i väntan på tåget,som var försenat, vilket inte gjorde humöret bättre om man säger så ;)
Har haft Matte,Sv och Spanska idag. Sjukt irriterande att alla(nästan alla iallafall) får gå hem astidigt....själv måste jag och 3 till från klassen sitta kvar i skolan och vänta på att Spanskan ska börja,närmare bestämt i typ 2,5 timmar :S   sjukt irriterande^^
Var hemma vid halv 5  typ iallfall :)
Ska snart skriva klart Kemi labbrapporten nu tror jag,sen ska jag vell leka lite mer med min kära data och kanske se Johan Falk med :)
Pöss<3
Hahah jag och Chatrin lekte med webben på rasten :)
Hahaha sjukt kul!

Tor 8 sep

Sorry för dålig updade!
Har inte pallat sen jag kom hem från lägret xd
Men iallafall lägret Mån-Tis var vell helt okej ändå,förutom den mil långa vandringen och spöregnet som varade hela kvällen ^^
Dock vare riktigt skönt att komma hem på Tisdag eftermiddag!  Fick ju förresten våra datorer i tisdags också!
Älskar min Apple MacBook Pro! :)   Bäst!
Igår var det ju studiedag iallafall,vilket var hur skönt som hellst^^ Sovmorgon till 11 och sen in te stan med Felicia ;D  Köpte fodral till datan :)
Sen på kvällen gjorde jag klart läxor och sånt skit! Men blev klar med Matten och med spanskan som vi tydligen hade!
Aja....håller på att fixa mig nu,börjar sent så tar halv 9 bussen! Chill....
Pöss<3
Älskar mina röda byxor!

För jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Trött,otaggad och täpt i näsan tjej! :(

Hej förkylning typ! Täpt i näsan och allmänt hängig...inget kul!
Dessutom är det läger och en 1 mil lång vandring att se fram imot imorgon....super tagg! naej...

Helgen har iallafall varigt bra! :)
Harry Potter lan med bästa Felicia i fredags...eller vi däckade under 3:e filmen,hade tänkt att se alla men...jaa...får forsätta nästa helg typ xd  men det va askul iallafall<3

I lördags var jag hos kusinerna hela dagen i princip^^ Kom hem från Felicia vid 1 typ!  duschade och fixade mig typ...sen vart det chill där typ hela kvällen!

idag har jag bara yrat omkring känns det som xd Var hos kussarna en stund,chillade och åkte till Öb typ!  Hittade alla Johan Falk filmerna till bra pris!!!  In love typ!<3   Har dessutom kollat på 2 utav dom :D

aja...ska dra te sängen nu xd  Ska forsöka tagga läger imorgon....kanske kan bli kul^^xd

Aja....inlägg kommer inte föräns på tisdag ;)


pics...


Kärlek till Johan Falk/Joel Kinnaman!<3

Friday!

yeah!!! :DD   Taggar Harry Potter lan med bästa Felicia<3
Awesome.....ska se alla Harry Potter :)   Grymt.....hör av mig imorgon ;)
Pöss<3

RSS 2.0