yeah !!

Taggar sönder te Skänninge marken imorgon !
Först en sväng med Fanny o sen så kommer ju underbaraste Micha hit på eftermiddagen :D
Se upp...för nu kommer Micha & Jossan haha!
Kommer bli fetaste, aldrig lugnt när vi är tsm...kaos ! ;)
;D<3

Tagg !!

Glad tjej här! 
Taggar som fan till Skänninge marken på ons-tor ! Kommer bli grymmaste...
Jag + familj drar te Skännge imorgon och packar in oss hos mormor o morfar! 
Sen så kommer finaste Micha på onsdag o stannar till torsdag! 
Fy fan vad kul, kommer bli så otroligt grymt! Säger bara se upp Skänninge, för nu kommer Jossan & Micha ;D
Fetaste kombon där !  Åhååå vad tagg!<3
 
Dagen har spenderats en stund i stan, framför tv:n och nu här. Han med en promenad nyss också! 
Nu ska jag snart prata med Micha och sen ringer antagligen bästavän från Tyskland också! 
 
Skriver tomorrow !
 
 

Smultronstället

Blev en sväng te Sörping iaf sen!
Käkade mig äckligt mätt på glass, som vanligt, men gott som fan vare! Hittade även ett svart läderarmband för 25 spän. Sjukt snyggt o efterlängtat = Nöjd tjej! ;D
Nu har jag avslutat det dagliga kvällssamtalet med min fina Micha<3
och nu äre film o chips mys resten av kvällen!

Omnom och så jag i bakrunden också.....(fan) ^^


Hemma!

Kom hem igår etfter att ha spenderat veckan ute i stugan. Har ju varit varmt och badväder,så det har varit skönt!
Dock var det ju ganska skönt att komma hem också ;) 
Gårkvällen spenderades i telfon med finaste Micha och framför OS-invigningen med morsan! Hade ganska kul åt Sveriges extremt fula kläder, herre säger jag bara, pinsamt ju! 
 
Har utvecklat en liten förkärlek till fotboll sen EM iår, har alltid hatat fotboll, men upptäckte att det är ju fan sjukt kul att titta på asså :D  Så det är vell det ända jag riktigt kommer bry mig om och följa under OS.
Hejar ju dock inte på Sverige men säger istället...
GO Spanien!!!!!!! 
 
Aja...idag hoppas jag på en tur till Smultronstället med familjen. Omnom!
 
Torres<3
soppa mattan me dom nu!

Rhodos 2012

Har ju inte hunnit skriva eller ladda upp bilder från Rhodos än, så tänkte köra ett litet inlägg om det!
 
Kan ju börja med att säga att det var helt underbart där nere! 
Så himla skönt att komma bort från kalla Sverige och bara chilla, steka och inte göra ett jävla skit en hel vecka!
 
På lördagen när vi åkte, gick vi upp snor tidigt och fixade det sista och sådär, sen blev vi skjutsade till flyplatsen av mormor o morfar och sedan gick flyget 8 på morgonen. Flygresan överlevde vi och vi var nere i Rhodos vid lucnh ungefär! 
Var helt underbart när man gick av planet och värmen slog imot än som en vägg! När vi sedan hade hämtat väskorna och satt oss på bussen till hotellet så kändes det verkligen att man faktiskt var där! 
Vi checkade in, fick vårt rum, som var supermysigt i bungalow hus. Packade upp och sen vare på med bikinin och ner till poolen! 
Första dagen var ju allmänt kaos eftersom vi inte hade någon anning om var något låg eller hur allt funkade. Men det löste jag enkelt, jaa...ni läste rätt, jag ;) 
 
Resten av veckan såg alla dagar i princip likadana ut, inte för att jag led av det direkt! 
Vi vaknade vid 8, gick ner o paxade solstolar (kom man senare så var det kört att få stolar kan jag säga) sedan vare frukost som gällde, åt tills vi mådde illa och sen tbx till rummet och byta om till badkläder och sen ner till poolerna eller vattenlandet! Sen vare stek vid poolen, upp på rummet vid 12, ner igen och käka lunch (tills vi mår illa) vid 1 och sen vare stek och chill vid poolen så länge som möjligt, för min del tills minst halv 7! 
Sedan in i duschen, fixa sig och sen bort och käka middag tills vi storknade och sen lite efterätt på det! 
Efter det bestod kvällarna mest av lite handlande i affären och sen att kolla på kvällsunderhållningen, som faktiskt var riktigt bra med dans shower och sådär!  Sen däcka på rummet vid 12 ungefär. 
 
Veckan var sjukt bra på alla sätt och hotellet var ritkigt bra. Sjukt bra service och mat! Dessutom hade vi all inclusive så det var bara att hämta dricka o glass i poolbaren när man ville. Området var sjukt fint och allt var verkligen super! Vädret, värmen, hotellet, maten och jaa...allt, precis allt var helt sjukt underbart! 
Även "utsikten" om ni förstår vad jag menar, Felicia Sara o Micha! Haha min fina pöjk ;)
Påtal om det så var det riktigt dåligt med snyggingar där nere, men jaa en riktig snygging hittade jag ju iaf !! :D 
 
Kan säga att jag verkligen inte villa åka hem. Tillskillnad från morsan o bror som var "trötta på värmen" sista dagarna och "längtade efter svensk mat" och allt var det nu var. Själv hade jag ju typ kunnat bosätta mig där nere ! :D Saknade ju dock alla fina människor här hemma. Men eftersom vi hade gratis internett i lobyn, så förutom alla saknade människor här hemma, klarade jag mig ;) 
 
Har iaf en massa riktigt fina o härliga minnen därifrån och jag kommer definitivt att åka tbx!
Har ju även lite ehehehe...roliga men sjukt bra minnen också, mer än så säger jag inte ;) Sista kvällen...herre asså ! ^^
 
Så när lördagen kom och vi skulle åka hem så var jag inte direkt glad om man säger så. Flyget gick 2 på efermiddagen och vi var vell tbx i Sverige vid 5 tror jag. Var så extremt nere,deppad och trött på flyget så tror inte jag sa många ord under turen tbx. Blev hämtade av mormor o morfar, åkte hem och packade upp, däckade i soffan och längtade tbx och kunde inte riktigt fatta att man var hemma. Till skillnad från alla andra, så tyckte jag inte alls att det var speciellt skönt! :(   

Så sammanfattat kan jag definitivt säga att det var en helt underbar vecka och att jag är brunare än vad jag någonsin varit tror jag! Glömmer sent den här resan! <3
Måste bara tillägga att varje kväll så körde dom en låt o dans som liksom bara det hotellet hade, den var ganska så enformig och dansen var hemsk, fast tillslut blev även den rolig. Det roligatse är att jag kommer på mig själv med att nynna på den varje dag, glömmer nog aldrig dansen heller ;D
 
Innan flyget, taggade syskonEn något trött Jossan som stekt sönder ;)MAT ! Havet, som jag aldrig badade i (a)
 
 
Bror!Jag, bjuder bara en aning på mig själv här
 
 
Sådär långt var det jag vågade gå ungefär ;)Haha, yeyHotelrumMupparna!BAD!
Någon show
 
Jag o Stephan ;)hahah "stjärtbild"  Fotograf: Morsan! ahahYeah!Bror o jag

bilderna är lite osammanhängande och sådär, men följer iaf någorlunda ordning på dagarna när de är tagna iaf ;) Finns ju en hel del bilder, men valde ut några på omgivningen, hotellet, MAT, mig själv, jag o brosan, lite från någon show och jaa...allt möjligt från palmer till människor :D
 
 
My heart is sinking as I'm lifting up
Above the clouds away from you
And I can't believe I'm leaving
Oh, I don't kno-kno-know what I'm gonna do

But someday I will find my way back
To where your name is written in the sand

'Cause I remember every sunset
I remember every words you said
We were never gonna say goodbye 
Singin' la-ta-ta-ta-ta

Tell me how to get back to
Back to summer paradise with you
And I'll be there in a heartbeat
 
Så sant! 
Rhodos 2012 <3


 
 
 
 

Never Ending Story

Hemma igen efter 4 awesome dagar som har spenderats först med Micha och sen med Sara!
 
I torsdags drog jag först in tidigt till stan och begav mig till tandis, sen mötte jag upp Michas päron och följde med dom lite o fixade lite saker, åkte sedan ut till deras land och hämtade sen upp Micha på jobbet!
I torsdags kväll blev det mest chill och en tur med båten och mys! 
I fredags vare sommar och då blev det en tur med båten till någon ö och solade och "badade", tekniskt sett så badade vi ju Micha ;) Sen på kvällen chillade vi galet, svullade chips, garvade sönder och kollade på bilder från Rhodos o sådär! Inte så värst mycket sömn iaf! 
Sen i lördags lyckades vi ta oss upp och sen packade jag och satte mig på bussen in till stan!
 
Sen bytte jag buss och åkte till Sara. Trodde jag var helt vilse, men sen inser jag att "fan, jag hitar ju till Sara ju"
Hahah, vi lämnade mina saker och sedan gick vi ut, ner till hamnen, köpte glass. Sen stannade vi där och bara pratade ett bra tag, fint! Sen begav vi oss hem, men tog en längre väg och gick till Ica och handlade chips och för  min del energidricka också. Så hyrde vi film o grejer! Sen när vi väl kom hem, så fixade vi käk och sen vet jag inte vart resten av kvällen/natten tog vägen! Kul hade vi iaf, minst sagt, och pratade ifatt eftersom vi inte hade träffats på så länge! Dansade lite smått yra/trötta runt till 80-tals musik och garvade åt oss själva typ!
Somnade vell runt halv 5 någon gång! Vaknade upp "imorse" vid halv 12 och insåg att vi aldrig såg filmen vi hyrde, så blev film frukost. Sen packade jag vell ihop lite och sen gick vi till bussen! 
 
Bussen var försenad, det + att tåget åkte tidigare resulterade i en otroligt sur o trött Jossan, som tillslut blev upphämtad av morsan o bror. Åkte förövrigt o handlade onyttigheter, eftersom jag aldrig äter det nuförtiden ;) 
haha nu är jag iaf hemma och har packat upp och vilat lite! Bara för att inse att om några timmar ska jag packa igen för att bege mig med familjen till mormor o morfars landställe. Jaa, blir trött bara jag tänker på det!
haha, menmen
 
Har iaf haft några extremt bra dagar och var helt underbart att träffa brudarna igen! Som jag har saknat dom och det var extremt skönt att träffas och bara vara, som bara vi kan!
Älskar er som fasen! <33
 
bild på finaste Micha o mig
och sen en helt random bild på Saras akvarium. Haha väldigt mörkt o grönt som ni ser...jaa nystädat eller?? 
ahahhah <3

Jooråsåatthh :D

Blev rätt så spontant bestämt igår att det blev å dra ut till Micha :D
Underbart att träffa henne igen, saknat henne som fan, underbara, finaste människa :D<3
Kom hem för ett tag sen efter en båttur, mys!
Nu äre chill som gäller, som vanligt när Jossan o Micha är i farten så blire vell att lägga sig snart ;) eller...?? (a)

Aja, har inte hunnit ladda upp bilder sen Rhodos än, bli förmodligen när jag är hemma från Saris på söndag eller så ! Det kommer!! ;)

Home again ...

Lite sent, men aja, nu var man iaf hemkommen från underbara Rhodos!
Både skönt o tråkigt. Saknat vänner o sådär, men förutom det hade jag kunnat stanna...jaa ett bra tag till!
Tänkte göra ett lite mer detaljerat inlägg imorgon ;)
Dagarna här hemma än så länge har jag spenderat degandes i soffan och igår träffade jag bästa Felicia också! <3
Saknar förövrigt mina brudar Micha o Sara, men ser ut som det blir att träffa Micha på torsdag och dra te Sara i helgen! Ser bra ut :D
Aja..nu ska jag stoppa in hörlurarna i öroen, dränka mig i musik och bara vara känner jag! Fett skönt, kan ju inte låta bli att lägnta tbx te Rhodos också. Känner att bosätta sig där kanske inte hade varit så dumt ;)
 
 

1 månad sen<3

Just nu har jag förmodligen landat i värmen på Rhodos och steker sönder vid poolen
Men var bara tvungen att göra ett tidsinställt inlägg om detta !
 
 
Idag är det en månad sen jag var världens lyckligaste människa på Sweden Rock och en månad sen jag var universums lyckligaste kvinna o såg underbara Mötley Crüe <3
Hade väntat i hur många år (?) på att få se dom, och helt plötsligt så stod jag där, längst fucking fram på Mötley fucking Crüe!
Grymmaste konserten jag varit på, de levererarade som fan och deras låtar är ju så sjukt ös så det är inte sant!
Släpte fan några tårar under Home Sweet Home och under Kickstart My Heart befann jag mig i ett ända stort lyckorus!
Öste som fan och har nog aldrig haft så ont i nacken, armar jaa hela kroppen ! 
Ryser när jag tänker tillbaka, fy fan, finns inga ord för hur lycklig jag var
9 Juni 2012 - 23.30 har en speciell plats i mitt hjärta <3
 
 
 
Mötley Crüe - Sweden Rock 2012, oförglömligt <3
 
som sagt var .... lyckliga tjejor <3
 

Rhodos !

Imorgon drar man te Rhodos med familjen då :D
Åker tidigt på morgonen så blir nog inget mer inlägg efter det här nu. 
Ska bli extremt skönt att komma iväg, ska tydligen bli minst 33 grader varje dag så känns rätt gött asså :D
Ska inte göra något annat än att sola, bada, svulla o blir nog någon utflykt också, är grymt taggad !
Så jävla kul :D  
 
Så vi hörs när jag kommer hem, nästa lördag ! <3
 
Pössssss
 
 
Här befinner man sig vid den här tiden imorgon ;)

<3

Kan inte fatta att det är en hel månad sen jag och Micha just nu hade anlänt och befann oss på underbara Sweden Rock och gick runt o var världens lyckligaste människor ! 
Helt sjukt, fast det har gått en månad så har inte ett ända minne bleknat ett dugg !
Kommer aldrig någonsin glömma de där 3 dagarna !  
Finns inga ord för hur lycklig jag var och det är det bästa jag gjort i hela mitt liv !  
Nae urs....ryser lite när jag tänker tbx på känslan när man lämnade in biljetten o fick armbandet, kom in på området och bara kände att nu jävlar leker livet !
Fy fan vilka minnen, man var fri som en fågel och allt man såg... gjorde var bara underbart! 
Alla band man såg och alla härliga människor man träffade, stämmningen var obeskrivlig, finns inga ord !
Där hörde man verkligen hemma, bland människor som uppsakattar exakt samma saker och musik som man själv.
Bland underbar musik o härliga människor, där hör jag hemma, det är jag !!!
Betyder sjukt mycket för mig, o Micha att jag fick dela dom med dig, tack säger jag bara ! <3
 
SWEDEN ROCK 2012 <33
 

 
finns inga ord, 3 bästa dagarna i mitt fucking liv, glömmer aldrig känslan
 

Livet är en fest

Haft en mycket trevligt senaste dygn! 
Gårdagen spenderades i stan, åkte in med mammi vid 2 typ. Fixade lite saker och sen mötte vi upp Ellinor o hennes son o fikade. Drog oss hemm vid 5 typ, jag var dock tvungen att springa in på Donken o köpa en chees, vart fett sugen xd ahaha sen var jag ute o gick en sväng på kvällen och senare blev det träffa bästavän Felicia! :D  Blev att sova över hos henne, vi gjorde vell absolut inget förutom att cpa oss och garva sönder, däckade vid 3 någon gång...pigga tjejor ... eller? höjdpunkten på natten var ju när man vaknar med Felicias armbåge i ögat och halva kroppen utamför sängen...ahhaha söt hon är! Kom hem därifrån vid 1 kanske, skulle egentligen badat med henne sen men stackarn mår inte bra, så blir chill hemma istället. Är ju inte världens piggaste direkt ! 
Tack för kvällen o natten iaf bästa du<3
 
Nu hade jag tänkt att sola, men solen försvan...så får roa mig med något annat....
 
 
 
fina bästavän,i vintras någon gång

100% respekt <3

Måste bara påpeka att min stora fucking idol ... underbara Nikki Sixx....the man, har varit drogfri i 11 fucking år nu !
Starkt som fan om man frågar mig ! Majoriteten fattar inte vad det är för speciellt med det....men hade de vetat mer om honom skulle de förstå.
Sjukt starkt gjort, efter allt han har gått igenom, och kan inget annat än att älska den mannen för hur han ser på livet o världen och allt han gör för att göra den bättre.

Lyste upp min dag

Respekt som fan ! Love u man <3

 

 

 feta bilder på mannen som berör mig i allt han gör och med titeln världens sexigaste man 

och sista bilden....kunde inte varit lyckligare i den stunden...och inte nu heller för den delen !
älskade Mötley Crüe<3

 


we're the kids of the underground

Jag lever, fast har inte hunnit skriva här över helgen dock. 
I fredags vare bara chill hemma hela dagen och i lördags kom mormor o morfar och Lotta o Peter hit,
alla, inklusive morsan, drog in te stan så jag o brosan var so mtur va hemma och passade på och leva lite innan alla kom igen. Sen på kvällen så gick vi + kusiner och moster o morbror och käkade gott och firade morfar. Åt tills jag spydde i princip och resten av kvällen spenderades typ i telefonen med Micha ! 
I söndags fylle älskade morfar år, så blev en tripp till Söderköping och sen grillning på kvällen. 
Igår drog jg o Felicia in te stan o mötte upp Michis ! Åhh vad jag har saknat henne, så det var extremt kul !
Som de 3 yrpannor vi är yrade vi runt på stan hela eftremiddagen och var allmänt störda och hade kul :D
Hahaha...... PLAAAAST !<3   
 
Idag har det mesta utav tiden spenderats ute på balkongen, stekandes med Crashdiet i öronen, mycket trevlig dag än så länge asså ;) Nu ska jag återhämta mig från att ha blivit grillad där ute, förhoppningsvis tar jag tag i mitt liv o städar mitt rum och sen blire nog träffa Felicia ikväll. 
 
 
Har endast 1 bild, på mig o fina morfar, så den får ni
 

RSS 2.0