Valborg !

Om cirkus 2 timmar kommer mina brudar hit ! Kommer bli fett nice ;D
Nu ska jag strax fixa mig och sen blire tagg !<3

Snorigt skönt

att inte ha någon fet söndagsångest...är ju ledig imorgon och på tisdag ! ;D
Har ärligt inte pallat skriva här i helgen. Men i fredags och igår var jag med min Felicia och så hjälpte min fina moster mig att slinga håret igår ! Blev fett nice !
Idag har jag inte gjort ett skit, humöret var inte på topp när jag vaknade direkt, men nu är det vell hyfsat !

Imorgon är det valborg och mina brudar kommer hit ! Bäästtaaaaa!<3


Slänger upp några bilder från i torsdags eller när det nu var !
Hej djungel i skolan !
Hahahahahah omg...fan vilka sköningar vi är brudar ! ;)<3

Won't give a shit about you

Sitter i skolan med bästa Felicia ;D Har egentligen sovmorgon, men vad gör man inte för skjuts ;)
Hahah äntligen är det fredag och humöret är faktiskt på topp ! (y)
Nu kom Sara och Björn också ! ;)
It´s friday, hahah äckta vi asså

Banging til we drop
Shaking our heads but we won’t stop
Popping those bottles cause we rock rock

Boys are toys so let’s call them out
“Hey you cutie, follow us”
Pass that line yeah we walk right in
1 am we have time to sin


Du är oförstörd för mig

Bra dag, skönt !  Hade Np, blev klar rätt fort så jag drog ner te stan med min brudar och käkade och flummade sönder lite sådär som vi aldrig annars gör!  Sen drog vi tbx för att gå på mattestugan, dock blev inget gjort, konstigt nog. Hade ju alldeles för kul åt "Lillen eller Korven" haha Micha ;)))   Sen var det spanska, i 15 min, vilket betyder att jag hade kunnat åka hem vid halv 10...känns sådär. Cp lärare....urs, hon vill inte möta mig och Cathrine i en mörk gränd kan jag säga !!
Aja...nu är dock ångesten framme och matten väntar ....  imorgon vid den här tiden är det iaf fredag, långledigt och skit matteprovet är över !

cp

Matte plugg....fml! provet kommer gå skit, pallar inte, har vart alldeles för mycket nu...... -.-
aja,dagen har iaf varit bättre an gårdagens...skönt!
Nu, är jag dock trött, sur, ledsen och så kliar skit ögonon igen...käns sådär. Dessutom är det nationella svenska uppsats imorgon = min sovmorgon försvann, fast alla andra får ju sluta vid halv 12, förutom vi olyckliga själar i Karins spanskagrupp som måste stanna kvar och vänta på att spanskan ska börja.....Hej sur tjej !
Åh...herre vaad trött jag blir...nu ska jag fan sova, och lyssna på Winnerbäck...då blir allt bättre

En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än

Detta kan vara den sämsta dagen på länge...behöver jag säga mer än att dagen började med minnesstund för killen jag skrev om för 4 dagar sen...trodde verkligen inte jag skulle bli så berörd som jag blev. Det var verkligen hemskt ! Tjöt verkligen, när de spelade upp bildspel och hans favorit musik och grejer liksom ! Det brast riktigt när de spelade ytterligare ett bildspel och spelade Elegi av Lars Winnerbäck ! Då blev det verkligen känslomässigt....de som känner mig vet hur mycket den låten speglar för mig, så det var både ganska fin och sorgset att de spelade den ! Minnesstunden avslutades med att de skickade iväg en Kinesisk lykta utanför skolan, alla stod tysta och grät...nae urs...det var verkligen berörande. De läste också upp hur folk har sagt att han var, eftersom jag inte kände honom så var det också väldigt rörande...när de sedan sa att han var en människa som satte avtryck på folk, på alla, så kändes det verkligen, att det verkligen var så ! Fast att jag och de jag var där med inte kände honom, så kände alla att han faktiskt hade den förmågan, att sätta avtryck !
Ryser och blir lite tårögd när jag tänker på dagen nu, dock var det en väldigt fin minnesstund, känns bra att ha gått dit ...... kan nu bara säga

Vila I Frid !!!!



Snart är denna dagen slut...Tack !

45 dagar kvar..

te Sweden Rock ! ;D Shit asså...<3
Bra måndag iaf kan man säga. Började egentligen inte förens 12.10 pga att min del av klassen hade muntliga nationella på em., men åkte in tidigt te Micha och tränade på våra tal...och snackade skit och lyssna på musik ! Trevligt som fän ^^  Var inte alls så nervös som jag trodde jag skulle va inför framförandet....men lyckades få till allt riktigt bra sista träningen innan det var min tur, så det gick skit bra ! HAHAHA asså Micha...bästa planen, tack som fan ! Hahaha var lite svårt att hålla sig för garv när Micha och Cathrine bokstavligen sitter och dör !
Slutade tidigt och blev se hämtad, handlade -.- och sen hem. Har pluggfri kväll idag känner jag...skrev fan tal i fredags och lördagskväll...!
Nu sitter jag med Mötlet i lurarna och pratar med min Felicia prutt ! hihih överväger att gå ut o gå...faktiskt !

Fredagkväll

Äntligen helg ! Jävligt skönt etfer en ganska jobbig vecka !  Kemi provet är nu gjort, orkar inte äns tänka på om det gick bra eller inte, matte provet känns inte lika ångestfyllt längre och så blev det ju stan efter skolan med min brudar Micha,Felicia och Sara ;D  Mycket bra eftermiddag, väldigt bra faktiskt ! ;D<3  hahah ni är bäst :*
Vad gör jag just nu då...joo roligt nog så sitter jag och skriver svenska tal, känns sådär, men är strax klar nu !
Vågar typ inte tänka på nästa veckas matteprov, muntliga nationella i svenska, 2 andra svenska nationella prov och så är det ju minnesstund på tisdag också....en kille i 3:an begick självmord för jaa 1 vecka sen, hemskt, tragiskt och ledsamt på alla sätt ! Blev rätt nere och skärrad även fast jag inte kände människan, viste ju precis vem han var och jag tror det flesta känner och märker att någon inte är där och fattas...framför allt eftersom lärarna berättade det...urs...nae :/
Nu ska jag iaf skriva klart svenska skit fitt talet och sen ska jag dega i soffan eller, konstigt nog, gå ut och jaa bara gå ett tag...rätt skönt faktiskt !
HAHHAH bild från i mondags när vi pratde om sten på Biologin...i 1 timme...fatta att man inte håller fokusen? Jaa, tror det va !
"Hej jag är en sten, jag älskar att prata om sten. STEN STEN STEN STEN !"

"Fysik"

Klassen ska just nu ha fysik...själva....ni kan ju ana hur det går !  Förklaringen av lärare var i princip inget..."ni kommer klara det jätte lätt"  det visade sig dock att det var något helt annat än det lilla han nämnde...så just nu = Cathrine kastar flygplan och Sanna lekte nyss med effekter på kameran...fokusen är på topp! (y)
Just nu duckar alla konstant för flygplan ! Hahahahahah
såhär går det när man lämnar trötta människor i N1a innan lunch .... hahah ! ;D
DESSUTOM FYLLER MIN UNDERBARA VÄN MICHA ÅR IDAG !!  Älskar dig gmn, min knäppa galna stalker vän !<33

I'll be there

Mycket konstig vecka...och det är bara tisdag !
Måndagen började med ett väldigt tragiskt och sorgligt besked...hemskt ! urs...blev ganska skärrad av det ! :(
Idag fick vi ytterligare 2 tråkiga besked. Dock om helt andra saker.
men förövrigt så har vell dagen varit bra ! För att vara tisdag så har den varit jävligt bra....lunch på donken, skratt, Mette lyckas välta ett "miniträd" i kruka i skolan och jag hade äntligen tid hos vårdcentralen !  helt ok....
Trots att jag kom hem mycket tidigare än normalt så har jag inte lyckats få något plugg gjort....har dock lyckats hitta en idé till svenska muntliga på måndag...inte för tidigt direkt !
Aja...dags för Kemi

But do you even understand

Jahaop...första dagen efter lovet är ju som vanligt...helt sjuk. Ingen orkar vara fokuserad och det spårarar ut ganska rejält !
Dock flöt dagen på bra och nu blir ta tag i Kemin...och kanske svenska nationella muntliga...som ska göras om en vecka...känns INTE BRA !
Tips på något man kan prata om som har med relationer att göra !!???

This is our life, this is our song

Sista riktiga lovdagen...känns ganska så sådär !  Menmen, lovet har varit awesome iaf !
Igår drog jag te stan vid 1 och mötte upp Sara, vi gick runt och kollade lite och käka, sen kom Micha också vid 3 typ? Aja vi drog en fika på vår't andra hem, även kallat Espresso House, sen blev det bio Hunger Games ! Fimen var riktigt bra faktiskt ! ;D
Sen följde vi Sara te bussen och sen vänta Micha med mig tills mitt tåg kom. Tur var vell det, var så otroligt jävla arg...jävla äckelmänniska asså, fyfan för dig säger jag bara! Ska skrämma skiten ur dig ditt fucking miffo, du ska fan få lida asså, du ska fan skita på dig av skräck ! åhhhh jävla fucking fitta !
Tack alla fina vänner för att ni finns där!<3
Idag blire först lite Kemiplugg, sen blire träffa bästavän !

Home

Hemma efter den mycket bra dag i blacka hos Linnea med fin folk ! Svullat sönder och bara haft det allmänt trevligt och kul...bar dag och kväll !<3
Imorgon blire dra in te stan vid 1 och möta Sara ! Sen blir möta upp Micha och sen har Sara bokat platser åt oss till Hunger Games ! Hoppas på att den är så bra som det sägs...kommer bli en fet dag !
Men nu ska jag dra mig mot sängen...pöss

Mot blacka?

Jaa, rubriken stämmer! Jag fatta att jag självmant ska åka till Blacka...det va inte igår...men idag ska några från klassen träffas hemma hons Linnea...kommer bli kul ! :D
Så ska nog bege mig mot bussen nu...

....

just nu är jag så jävla fucking helvetes skit förbannad....vill bara död något...orkar verkligen inte !
Fitt skit....

Jag kan stanna hela natten, berusande och vild

Jahop...nu har Sara åkt hem, eller hon åkte för ett tag sen, men poängen är ... tråk !
Fastnade här som vanligt men rätt så trevligt det också ! Just nu sitter jag och snackar med bästavän och lyssnar på musik...helt okej avslut på en bra dag ! Jag och Sara gjorde vell inget spec. snackade och gick ut en sväng, öven hon fick uppleva min morbrors sjuka humor idag, hahah som tur var tyckte hon om min släckt ! hahahh :D
Aja..mycket bra dag gmn !<3
Nu ska jag, jaa...göra vad är frågan?

Inviger lovet med Saris !<3

Just nu sitter jag här med Sara ! Hon kom hit redan vid 9 imorse ! Hahaha fett skönt ändå...hela dagen på oss ;D
Vi ska vell inte göra något spec, vara allmänt störda som vanligt ! eheheh<3

But I'm dancing in the moonlight, It's caught me in its spotlight

Söndag kväll och ingen söndagsångest ! Kom på förut att lovet inte äns har börjat igentligen, rätt skönt ! :D
Iaf så var Micha här från igår och sov tills idag ! Vi hade det awesome som vanligt och trots en svindålig "skräck" film, och alldeles för lite sömn så hade vi riktigt kul :D  Fan asså..synd att du var tvungen att dra hem Micha, men fan vad kul vi hade :D  love u<3
Sen hon drog har jag inte gjort något vettigt....eller var ute och gick med Felicia en stund och pratade lite bara, rätt skönt !<3
Just nu väljer jag mellan Pirates Of the Carabien eller Big Brother.....svåra val man ställs inför asså ;)
Här börjar det spåra ur lite...
Typiskt oss ??
HAHAHA Njaa...verkligen inte!! kör nog verkligen på detta istället !!!
Hihih tack för 2 bra dagar gmn<3

Glas påsk från Micha och Jossan

Tjeeeeeenare ! hahahahah överskriften är helt seriös...;)
Sitter just nu hemma hos mig med bästa Micha ! Hon ska söööva här i några dagar iaf ;DDD
Fett grymt !  Nu ska vi strax bege oss bort till min kära morbror och moster och fika ! hahah kommer bli ganska kul tror jag...med tanke på min morbros humor som går ut på att skämma ut alla kompisar han någonsin träffat xd hahaha ^^
Söta som få...

LOOOOVV!!

Äntligen lov...förjävla skönt asså !
Blev stan med mina brudar en stund efter skolan, donken fika och prat ;D Mycket bra eftermidag måste jag säga :DD Väldigt bra faktiskt!<3
Fruktansvärt utägda människor...eller vad säger du Micha ? ;))
Nu sitter jag hemma, ensam..mindre kul, funderar på att sätta på en film, just nu känns inte allting lika awesome som det gjorde för typ 3 timmar sen.....fuck...orkar inte ! Det är vell antagligen bara jag som stressar upp mig själv igen....brukar ju inte hända allt för sällan...FUCK Jossan...lägg av nu....aja, piggar upp mig med Mötley Crüe och candy !
2 bilder från dagen

Träningsvärk

Fucking tränsingsvärk...både efter idrotten och efter dagen ! Bokstavligen dog av garv under hela dagen, fucking jävla awesome kul dag ! ;D hahahahah !<3
Just nu = Big Brother, tyvärr utan Jimmy nu mera då !
Imorgon blire stan ! Ett tag sen nu...fucking awesome kul ! <33

In school

Just nu = håltimme så fysiken...skönt som fan :D
Så sitter istället och äter glass och spelar med fiiina vänner <3

We don't celebrate Sundays anymore

Söndag och dags att ta tag i livet igen....plugg väntar senare !
Men just nu = Matlagning

RSS 2.0